Top 5 tips voor het ombouwen van autoradiatoren

Als u overweegt om uw auto om te bouwen, moet u nadenken over een radiatorombouw. Hier wordt het radiatorsysteem van uw auto gewijzigd in een kleinere, minder lawaaierige en/of elektrische autoradiator. Om de beste autoconversies te krijgen, moet u de conversie beschouwen als een doe-het-zelf-project, wat betekent dat u zich bewust moet zijn van hoe u dit veilig kunt doen. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een radiatorombouw uitvoert.

radiator conversie

Het eerste dat u moet doen, is een goede set conversie-instructies voor uzelf aanschaffen ombouw radiator. Deze heeft u nodig om precies te weten wat u doet en de werkzaamheden correct uit te voeren. Je zult moeten nadenken over waar je je radiator gaat plaatsen; u moet ervoor zorgen dat de juiste radiatorbehuizing wordt gebruikt om de radiator op zijn plaats te houden. Als u van plan bent stalen cilinders te gebruiken voor het radiatorsysteem, moet u weten welk type cilinders u voor elke afzonderlijke auto moet gebruiken. Als je een hybride auto hebt, moet je ook rekening houden met het effect van het hybride systeem op de prestaties van je auto.

U moet oppassen dat u geen van de interne onderdelen van uw auto beschadigt tijdens het ombouwen van uw radiator. Controleer de radiatoren op eventuele schade en dicht vervolgens eventuele lekkages af. Als het gaat om het afkoelen van de remmen van uw auto tijdens een vervanging van het radiatorsysteem, moet u de wielvergrendelingen verwijderen zodat u de kofferbak omhoog kunt brengen. Het is een goed idee om wat fotodocumentatie mee te nemen voordat u deze werkzaamheden uitvoert; je weet nooit welke fouten je kunt maken.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: 123ombouw

Author