Tips voor het kopen van een notebook

notitieboekje

Door een notitieboekje bij te houden, kunt u bijhouden wat u in het laboratorium moet doen. Als je een biologieproject doet, wil je alle materialen, methoden en resultaten van dat project vastleggen. Een goed onderhouden laboratoriumnotitieboekje zal u ook helpen uw methodologie te reproduceren en uw resultaten in een juridisch dossier te bewaren. Een overzichtelijk notitieboek is de perfecte plek om belangrijke informatie te bewaren, inclusief wetenschappelijke gegevens en formules.

Het bijhouden van een notitieboekje kan ook helpen om je humeur te verbeteren. Onderzoeksprojecten zijn vaak gevuld met experimentele ups en downs bekijk hier. Het is normaal dat je je soms somber en ongemotiveerd voelt, maar als je terugkijkt op je onderzoeksnotitieboekje, kun je dingen in perspectief plaatsen en je eraan herinneren hoe ver je bent gekomen. Door je voortgang bij te houden en de dingen die moeilijk of frustrerend zijn, kan het bijhouden van een notitieboekje je een boost geven. Een notitieboekje kan ook een waardevol hulpmiddel zijn om aantekeningen over uw onderzoek op te slaan.

Als u niet zeker weet hoe u uw notitieblok moet opmaken, begin dan met te beslissen wat u wilt schrijven. Een goede vuistregel is om elke pagina in negen gelijke delen te verdelen. Dit maakt het gemakkelijker om de informatie die u schrijft te ordenen. Als alternatief kunt u elk afzonderlijk onderdeel afzonderlijk schrijven. Als je niet genoeg ruimte hebt voor elke sectie, kun je ook de achterkant van een pagina gebruiken om een ruwe berekening te maken.

Meer informatie op: Mylovelynotebook.nl

Author