bbq vlees bestellen

Bestel BBQ bij Smoked Seafood Joints

Wat een geweldige BBQ-joint om met het gezin te bezoeken op een warme zomerdag; ongetwijfeld wat te eten willen krijgen en ergens anders uit willen, het is een tijdje geleden dat we daar zijn geweest, maar ik kan me niet precies herinneren wat we bestelden, maar het was goed. De puntborst was uitstekend, net een tikje te pittig naar mijn smaak, maar zeker niet slecht. De ribben waren net zo goed, zo niet beter, dan de meeste ribben die ik in de stad heb gehad. De BBQ-kip was gewoon goed en een beetje gaar, maar ik kon ook niets zeggen over het BBQ-varkensvlees; het smaakte me gewoon niet zo lekker. Ik ben op nogal wat plaatsen geweest en heb niet veel lof gekregen voor hun BBQ, dus misschien ben ik daarom niet zo enthousiast om het op meer plaatsen te proberen.

Het beste wat ik over de joint kan zeggen, is het barbecuegedeelte bezoek de site. Het vlees was geweldig en net een beetje te gaar voor mij, maar de zijkanten waren precies goed geroosterd en de verbrande uiteinden waren absoluut heerlijk. De puntborst was ook goed, als een vleugje aan de zeldzame kant voor mij. De ribben waren absoluut heerlijk en erg mals, bijna van het bot vallend terwijl ze om mijn mond krulden. Het varkensvlees was erg droog, bijna rubberachtig, maar het was nog steeds goed, alleen niet zo goed als de andere items die ik heb gehad.

Over het algemeen zou ik ze een gemiddelde beoordeling geven voor zowel het eten als de service. De prijzen zijn zeer redelijk, zeker gezien de kwaliteit die je krijgt. Je moet Smokehouse zeker eens proberen als je in de buurt van het Santa Monica-gebergte bent, en ik kijk er zeker naar uit om hier terug te komen wanneer het weer normale openingstijden heeft. Je kunt ook online kijken naar de huidige prijzen en meteen je bestelling plaatsen, anders wil je misschien naar huis en in plaats daarvan een paar kipfilets of iets anders halen. Hoe dan ook, het is de moeite waard om een kijkje te nemen als je in de stemming bent voor een zuidelijke BBQ.

Klik hier: Cateringservice De Gelegenheid

Author